+36-70-316-3164 info@trenalux.hu

Trenalux Hungára Kft.

Technológiáink

 

A titkos kincsünk, melyet csak partnereink élvezhetnek… Felfedjük titkainkat…

Szakmai rész következik, melynek nyelvezete lehet nehezebb, de itt fontos a pontos fogalmak használata:

A hulladékkezelési technológia kialakításánál egyik legfőbb szempontunk a hulladékok alkotóelemeinek minél tisztább elkülönítése, hogy jó minőségű újra felhasználható, azonos elemekből álló anyagot kapjunk. Ezért gépek mellet kézzel is dolgozunk.
A manuálisan nem szétbontható hulladékok kezelését nagy teljesítményű aprító és daráló berendezésekkel végezzük. Az összetört, aprított hulladék anyagminőségének és összetételének függvényében szétválogatjuk, melyet mágneses és elektrosztatikus szeparátorokkal és innovatív technológiával végzünk a nagyobb hatékonyság érdekében.

Megmutatom neked.

Hogyan néz ki a folyamat?

A hulladékok befogadása után a szállítójárművet lepakoljuk. A telephelyen belüli anyagmozgatást targoncával és hidraulikus emelő békával végezzük. Átvételkor a hulladékkal kapcsolatos első teendő a mérlegelés, kettő darab, egyenként 2000 kg teherbírású mérleggel, valamint hídmérleggel. A beszállított anyag mérlegelését követően történik a hulladékok termékcsoportonkénti osztályozása. A következő termékcsoportokat különböztethetjük meg: nagyméretű háztartási eszközök (pl. hűtőgépek); kisméretű háztartási eszközök; fogyasztói eszközök; IT-berendezések és telekommunikációs eszközök; világítóberendezések; elektromos és elektronikai szerszámok; figyelő- és ellenőrző eszközök; játékok; adagoló-automaták; orvosi berendezések és bontott elektronikai alkatrészek.

kg teherbírású mérlegek

óta

Nem állunk meg

Most jön az egyik legfontosabb rész

Még egy kis bepillantás:

Fontos, hogy külön kell választanunk a veszélyes és nem veszélyes hulladékokat. Először az akkumulátorokat, fénycsöveket, tintapatronokat és elemeket válogatjuk ki és ezeket a veszélyes hulladéktárolóba visszük. A tároló úgy lett kialakítva, hogy ne veszélyeztesse a környezetet és az egészséget. A veszélyes hulladékokat konténerekben, ládákban vagy zsákokban tároljuk a hulladék tulajdonságainak és tárolási előírásainak megfelelően.
A válogatás után az előkezelhető veszélyes és nem veszélyes hulladékok feldolgozhatóság szerinti osztályozása következik. Majd…

Kérlek, értsd meg a helyzetem

„Többet nem mutathatunk. Technológiánk a kincsünk, melyet kizárólag partnereink élvezhetnek. Sejtem, ezt megérted.”

Horváth Miklós, ügyvezető igazgató

Cégalapítás

2003

Magyar tulajdon

100%

Feldolgozó telep (nm)

10.000+

Mérlegek teherbírása

2000 kg