+36-70-316-3164 info@trenalux.hu

Trenalux Hungára Kft.

Rólunk

 

Ismerj meg minket, tevékenységünket és irányelveinket

Őrült szám, de fontos tudnod:

Világviszonylatban körülbelül 50 millió tonna elektronikai hulladék keletkezik évente, melyből jelenleg körülbelül csak 15%-ot hasznosítanak újra. A hulladék keletkezése emberi tevékenység eredménye, és mint ilyen, a keletkező probléma megoldása és kezelése szintén csak emberi tevékenység lévén valósítható meg. Kötelességünk, feladatunk ez, ami azt is jelenti, hogy úgy kell megoldani ezt a problémát, hogy ne okozzon további környezeti kárt.

Itt kezdődött a mi történetünk.

A számok nem hazudnak

A Trenalux Hungária Kft. 2003-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, saját tulajdonú szentesi telephellyel. Specializáltan, az elektronikai hulladékokon belül főleg a telekommunikációs híradástechnikai eszközök (készülékek) feldolgozására fejlesztettük ki gépparkunkat. Tevékenységünk célja, hogy lassítsuk az egyre nagyobb problémát okozó káros szennyezőanyagok kibocsátását, az emberi egészség és a természeti környezet épségének védelme érdekében. Irányelvünk, hogy növeljük a hulladékokból kinyerhető és újra feldolgozható alapanyagok mennyiségét, hozzájárulva ezzel a természeti erőforrásainkkal való ésszerű gazdálkodáshoz.

%

magyar tulajdon

óta

Csapatunk

Keress minket bizalommal

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy jelenleg magánszemélyek megkeresését nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.

Horvát Miklós

Ügyvezető igazgató

E-mail: info@trenalux.hu

Tel: +36-70-316-3164

Ujj Zsolt

Telephelyvezető

E-mail: info@trenalux.hu

Tel: +36-30-997-9678

Balogh Alexandra

Irodavezető

E-mail: alexandra.balogh@trenalux.hu

Tel: +36-70-904-3699

Magyar Barbara

Ügyviteli munkatárs

E-mail: barbara.magyar@trenalux.hu

Tel: +36-30-537-4020

Ezt érdemes tudnod rólunk.

Számok, tonnák, még több tonna…

Fő profilunk az iparban és a háztartásokban keletkező elektromos- és elektronikai hulladékok gyűjtése, szállítása és feldolgozása. Azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek nyújtunk segítséget akiknek fontos, hogy a náluk keletkezett hulladék hatékony és környezetkímélő technológiákkal, egy megbízható cég munkájával kerüljön feldolgozásra és újrahasznosításra.

A szentesi 10.000 négyzetméteres feldolgozó telepünkön 2012-ben kezdtük meg tevékenységünket, ahol 2017-re a következetes és folyamatos fejlesztésnek köszönhetően elértük az évi 1.600 tonnát meghaladó elektronikai hulladék gyűjtését és feldolgozását, melyet saját infrastruktúrával és innovatív technológiával végzünk.

Megteremtettük a lehetőséget, hogy az elektronikai hulladékok beszállítása, feldolgozása és kezelése a természeti környezetünk és partnereink érdekeit is szem előtt tartva történjen.

Műszaki felkészültségünk lehetővé teszi olyan technológiai eljárások alkalmazását, mellyekkel képesek vagyunk az elektronikai hulladék, a fémes és a nem fémes anyagok 87% feletti hasznosítására.

Megbízhatóság és biztonság, ez jellemzi a hulladék szektorban eltöltött több mint 10 évünket.

négyzetméteres feldolgozó telep

tonna évente